20% KORTING op je EERSTE bestelling

SNELDROGENDE LIJM

Wimperlijm extensions

Met een speciaal ontworpen wimperlijm worden extensions één voor één op de natuurlijke wimper aangebracht. De wimperextensions worden nooit op de wimperrand of op de huid geplaatst. Er zijn veel verschillende soorten wimperlijm voor wimperextensions, welke voornamelijk varieert in droogtijd, substantie en retentie (hechtingsduur). Een wimperlijm met een snelle droogtijd (0.5-1 seconden) hecht ontzettend snel aan de wimperextension en is geschikt voor de ervaren wimperstylist. Wimperlijmen met een minder snelle droogtijd (2-3 seconden of hoger) zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnend wimperstylisten.

Het hoofdingrediënt van wimperlijm is methyl- 2-cyanoacrylaat, dit zorgt ervoor dat de wimperextension hecht aan de natuurlijke wimper. Cyanoacrylaat hard uit wanneer het in aanraking komt met vocht. Echter zorgt een te veel aan vocht voor het klonterig worden van de lijm of voor het te snel uitharden van de lijm. Het is dus belangrijk om rekening te houden met de luchtvochtigheid in de behandelkamer. Lees hier meer informatie over de luchtvochtigheid (hier dus hyperlink over artikel luchtvochtigheid)

Wimpers

The Queens Edition

De Queen’s Edition lijm van Royal Lashes is de beste en meest sneldrogende lijm binnen ons assortiment. De droogtijd bedraagt 1 seconden en heeft een lange hechtingsduur tussen de 6 en 8 weken. De lijm is van medische kwaliteit en is zorgvuldig getest om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen te waarborgen.

Gebruik: deze wimperextension lijm werkt het beste bij een temperatuur van 20-24 graden en bij een luchtvochtigheid tussen de 55 en 65%. Bewaar deze lijm in de koelkast en haal deze 1 uur voor gebruik eruit.

Houdbaarheid: na openen is dit product 3 maanden houdbaar. Ongeopende verpakkingen hebben een houdbaarheid van 6 maanden.

Advies: voor ervaren wimperstylistes

Kenmerken: sneldrogende lijm, lange hechtingsduur en laag in dampen.
Remover

De Royal Lashes cream remover is ontwikkeld om de lijm op te lossen waardoor de wimperextensions zonder beschadiging van de natuurlijke wimpers verwijderd kunnen worden.

Gebruik: plaats van te voren eerst gel eyepads onder de onderste wimperrand van de klant. Breng met twee microbrushes een kleine hoeveelheid cream remover aan rondom de aanzet van de wimperextensions. Laat het ongeveer 5 minuten inwerken en verwijder vervolgens de wimperextensions.

Inhoud: 5g

Sneldrogende

Lash Shampoo

De Lash Shampoo van Royal Lashes is een schuimende reiniger die het gebied rondom de ogen effectief verwijderd. Het verwijderd make-up, bacteriën en vuil en heeft geen effect op de hechting van de wimperextensions. Op deze manier blijven de natuurlijke wimpers gezond en sterk.

 

Gebruik: Het is ultiem geschikt voor het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions en is tevens perfect als aftercare product voor de klant. Het product kan dagelijks gebruikt worden. Aanbrengen op de wimperrand en afspoelen met lauw water.

 

Inhoud: 50ml

Shopping cart

0
No products in the cart.
Hit Enter to search or Esc key to close