1. Wat zijn wimperextensions?

 

Wimperextensions 

 

zijn imitatie wimpers,

normaliter gemaakt van zacht synthetisch materiaal en zijn permanent gekruld. Wimperextensions bestaan in veel verschillende soorten en variëren ook in dikte, lengte en krul. De krul van de wimperextensions bepalen voornamelijk het effect van de oogopslag.

 

Met een speciaal ontworpen wimperextension lijm worden de wimperextensions één voor één op de natuurlijke wimper aangebracht. De wimperextensions worden nooit op de wimperrand of op de huid geplaatst.

In principe zijn wimperextensions geschikt voor iedereen, tenzij er een allergische reactie optreedt ten gevolgen van een allergie voor één van de bestanddelen die de wimperlijm bevat.

Normaal gesproken blijven de wimperextensions ongeveer vier á vijf weken zitten. Dit is echter wel afhankelijk van de groeicyclus en de verzorging van de wimperextensions. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest, zal er na een week of drie wimperextensions bijgeplaatst moeten worden. Op deze manier wordt de prachtige oogopslag behouden.

 

Wimperextensions zijn tevens ideaal voor vakantie, aangezien ze bestendig zijn tegen douchen, zwemmen, sauna-bezoek, sporten etc. Mascara is hierdoor totaal overbodig!

Shopping cart

0
No products in the cart.